Knupp Drammen

Kontaktinformasjon

Ingeniør Rybergsgt. 98
3027 Drammen
Telefon: 33 50 52 70
Mail: drammen@knupp.no
Åpningstider
Man - Fre : 10.00 - 19.00
Lørdag : 10.00 - 17.00
Søndag : 12.00 - 16.00 (gjelder også andre helligdager)

Vårt store og innholdsrike hagesenter finner du på Åssiden, kun 5 min med bil fra Drammen sentrum.

Vi holder åpent 7 dager i uken og har stor gratis parkering like ved inngangen. Hos oss fokuserer vi på å gi deg god service og riktige tips og råd innen vårt fagområde. Vi er der for å hjelpe deg, enten du har en liten balkong eller stor hage. La oss gjerne bære jordsekken din til bilen! Sortimentet vårt er både variert og spennende.

Knupp har selvsagt alt til hagen, med en flott uteavdeling med flotte grønne busker, hageroser, stauder, frukt og bærbusker, løvfellende busker og trær. Den bugnende avdelingen for sommerblomster har også alt du kan tenke deg. Inneplanter har vi et rikt utvalg av hele året, med mange forskjellige grønne planter, orkideer og blomstrende vekster.

Vi er også veldig stolte av våre håndlagde buketter og dekorasjoner, alt laget med glødende engasjement for faget vårt. Fortell oss hvilket anledning du ønsker blomster til, så komponerer vi noe som passer. Om det er en gave, så kan du jo supplere med noe fra den store interiøravdelingen vår? Her finner du flotte gaveartikler fra solide aktører som Trend design, Mr Plant og Edelweiss. Velværeprodukter fra bl.a. Durance er alltid en suksess!

Om du er på jakt etter hagemøbler kan et lønne seg å ta turen til oss først. Vi har distriktets beste utvalg og fører kvalitetsmøbler fra erfarne produsenter som svenske Brafab og bistår deg gjerne i planleggingen. Her finner du hagemøbler i de fleste prisklasser, med fokus på sittekomfort og kvalitet.

Til kjæledyret er vi også opptatt av at kun det beste er godt nok. Vi fører derfor kvalitetsfôr og tilbehørsartikler fra Royal Canin, Vom og Hundemat og kornfrie produkter fra Kingsmoor. Både hund og katt er også hjertelig velkommen inn i hagesenteret.

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig handel hos oss!