Knupp Notodden

Kontaktinformasjon

Merdevegen 22
3676 Notodden
Telefon: 33 50 52 72
Mail: notodden@knupp.no
Åpningstider
Man - Fre : 10.00 - 18.00
Lørdag : 10.00 - 17.00
Søndag : 12.00 - 16.00 (gjelder også andre helligdager)

Knupp Notodden ligger sentralt plassert i Kvantum kjøpesenter, like ved E134. Vi har lett adkomst fra hovedveien og en stor parkeringsplass hvor det er enkelt å parkere med tilhenger.

Dersom du ikke har henger, så må du gjerne låne vår gratis for å få fraktet varene dine hjem!

Vi på Knupp Notodden har mange års erfaring her fra hagesenteret. Våre gartnere og ansatte kjenner lokalområdet og gir deg gode råd og tips i forhold til valg av riktige produkter til ditt behov.
I tillegg til det frodige uteområdet med allverdens vekster til uteplassen, så har vi en lekker inneplanteavdeling hvor du fort finner noe du ikke har sett før. Vi kan levende vekster!

Hagemøblene til uteplassen finner du også hos oss. Dette sortimentet kjennetegnes av kvalitetsmøbler til fornuftige priser, fra store produsenter med lang og solid erfaring.

Interiøravdelingen vår er til enhver tid fylt med de siste trender, både til inne og ute bruk. Her finner du garantert venninne- eller bursdagsgaven! Om du ikke velger en bukett eller en dekorasjon fra vårt eget binderi?
Binderiets dyktige dekoratører skaper de reneste kunstverk og leverer til oss flere ganger i uken.

Sist, men ikke minst, så er vi opptatt av at din firbente venn skal få fôr og tilbehør av høy kvalitet. Vår avdeling for kjæledyr er både innholdsrik og spennende, og hunden er selvsagt velkommen i butikken for sin egen inspeksjon!