Knupp Sande

Kontaktinformasjon

Sandebuktveien 28
3072 Sande i Vestfold
Telefon: 33 50 52 52
Mail: sande@knupp.no
Åpningstider
Man - Fre : 10.00 - 18.00
Lørdag : 10.00 - 17.00
Søndag : 12.00 - 16.00 (gjelder også andre helligdager)

Vi er ditt lokale hagesenter i Sande og omegn. Vi ligger fint til ved Sandebuktveien og har en romslig parkering hvor parkering med henger ikke er noe problem.

For oss er kundeservice et nøkkelbegrep og vi er veldig opptatt av å gi våre kunder en hyggelig handleopplevelse. Det betyr at vi gjerne hjelper deg med å få jordsekkene ut i bilen eller låner deg vår henger gratis, slik at du får varene hjem på en enklest mulig måte.

Hos oss kan du også bestille blomster til de fleste anledninger, i tillegg til at vi har et godt utvalg produkter som er laget på vårt eget binderi!

Utover et særdeles godt utvalg av produkter man vanligvis finner i et hagesenter, så har vi også massevis av flotte interiørprodukter, et godt utvalg kunstige planter, hagemøbler av høy kvalitet til riktige priser og ikke minst en innholdsrik avdeling med kvalitetsfôr og tilbehør til ditt kjæledyr!

Vi er åpen 7 dager i uken og vi gleder oss til å bidra med tips og råd til hvordan du kan løse dine utfordringer innen våre fagområder!