Jordnær kompetanse

Inkluderende bedrift -en berikelse!
Knupp AS

Inkluderende bedrift -en berikelse!

Det å tilby arbeidstrening for personer som av forskjellige årsaker har redusert arbeidevne, er helt i tråd med våre verdier i Knupp. Det beriker vår hverdag og gir gjensidig respekt og forståelse for mennesker i forskjellig livssituasjon. 

Se den lille videoen, hvor vår butikksjef Marianne forteller litt om hva dette betyr for oss.

Les mer

Knupp viser deg riktig bruk av gjødsel -Jordnær kompetanse!

Riktig gjødsling!

Riktig gjødsling er helt avgjørende for alt som skal vokse og trives. Vi viser deg hva som er forskjellen på gjødsel og hva den skal brukes til. 

Slik lykkes du med ompotting av planter!

Slik lykkes du med ompotting av planter!

Nå er våren på vei, og mange planter går inn i en ny vekstsesong i disse dager. Med jevne mellomrom trenger planter nye omgivelser, mer plass og tilføring av næring. Lurer du på hvordan du ompotter planter? Her får du gode råd!

En Flamingo i stua? Kanskje noe du kunne vurdere!

En Flamingo i stua? Kanskje noe du kunne vurdere!

Det er riktignok ikke en fugl vi snakker om, men den nydelige Anthorium, populært kalt Flamingo. Like fargesterk og spesiell som fuglen Flamingo og den passer dessuten bedre i stua!

Ønsker du deg et blikkfang hjemme? Da kan en variant fra Anthorium-slekten være et godt valg!

Stauder – glede år etter år!

Stauder – glede år etter år!

Det som er så fint med stauder er at de kommer igjen til neste år, og årene etter der igjen. Hos oss finner du stauder tilpasset klimaet der du bor. Stauder kjennetegnes ved at de visner helt ned om høsten og vokser opp fra roten hvert år.

Vann hagen med et system som fungerer!

Vann hagen med et system som fungerer!

Vann hagen med et system som fungerer! Mange års erfaring gjør at vi i Knupp er svært trygge på å anbefale Hozelock vanningsutstyr til deg som kunde. Hozelock vanningsutstyr er kompatibelt med Gardena og visa versa og vi har valgt et enkelt men meget godt sortiment, som vi vet fungerer.