Jordnær kompetanse

Alepposåpe mot tørr hud
Knupp Interiør

Alepposåpe mot tørr hud

På denne tiden er det mange som opplever at huden er tørr og "livløs". 

Om du er en av dem som sliter med vintertørr, sensitiv hud eller har andre utfordringer med huden, så er Alepposåpe absolutt verdt et forsøk. Det finnes svært mange hyggelige historier fra kunder som har fått løst mange års problemer med vanskelig hud ved å prøve Alepposåpe. 

Les mer

En Flamingo i stua? Kanskje noe du kunne vurdere!

En Flamingo i stua? Kanskje noe du kunne vurdere!

Det er riktignok ikke en fugl vi snakker om, men den nydelige Anthorium, populært kalt Flamingo. Like fargesterk og spesiell som fuglen Flamingo og den passer dessuten bedre i stua!

Ønsker du deg et blikkfang hjemme? Da kan en variant fra Anthorium-slekten være et godt valg!

Knupp viser deg riktig bruk av gjødsel -Jordnær kompetanse!

Riktig gjødsling!

Riktig gjødsling er helt avgjørende for alt som skal vokse og trives. Vi viser deg hva som er forskjellen på gjødsel og hva den skal brukes til. 

Slik lykkes du med ompotting av planter!

Slik lykkes du med ompotting av planter!

Nå er våren på vei, og mange planter går inn i en ny vekstsesong i disse dager. Med jevne mellomrom trenger planter nye omgivelser, mer plass og tilføring av næring. Lurer du på hvordan du ompotter planter? Her får du gode råd!

Stauder – glede år etter år!

Stauder – glede år etter år!

Det som er så fint med stauder er at de kommer igjen til neste år, og årene etter der igjen. Hos oss finner du stauder tilpasset klimaet der du bor. Stauder kjennetegnes ved at de visner helt ned om høsten og vokser opp fra roten hvert år.

Vann hagen med et system som fungerer!

Vann hagen med et system som fungerer!

Vann hagen med et system som fungerer! Mange års erfaring gjør at vi i Knupp er svært trygge på å anbefale Hozelock vanningsutstyr til deg som kunde. Hozelock vanningsutstyr er kompatibelt med Gardena og visa versa og vi har valgt et enkelt men meget godt sortiment, som vi vet fungerer.