Klubben

Knupp Klubben er en av dine fordeler som kunde hos oss. Som medlem i Klubben får du de beste tilbudene og invitasjoner til eksklusive medlemskvelder.

Registrer deg i dag ved å sende sms med kodeord KNUPP til 2199

For utmelding: STOPP KNUPP til 2199

Knupp ikon

Det er med glede vi ønsker deg velkommen til Klubben!

Vi setter stor pris på våre mest trofaste kunder og ønsker å gi dere noen fordeler hos oss. Derfor har vi Klubben, vår medlemsklubb med gratis medlemskap. Dersom du er opptatt av hjem, hage og interiør, eller har et kjæledyr i familien, så er det vår målsetning at du skal ha stor glede av ditt medlemskap i Klubben.

I våre hagesentre skal det være hyggelig å oppholde seg, om det er for å titte, samle inspirasjon, få gode råd fra våre gartnere eller rett og slett slå i hjel litt tid.

Våre medarbeidere har lang erfaring og bred kompetanse som du kan dra nytte av.
Som medlem ønsker vi at du skal føle litt ekstra på dette, at vi er her for deg! I tillegg ser vi det som vår oppgave å skape engasjement og glede rundt de produktene vi tilbyr.

Flere ganger i året vil vi derfor invitere medlemmer i Klubben til forskjellige aktiviteter i hagesenteret.

Hos Knupp setter vi kunden og handleopplevelsen i fokus!

Innmelding

Knupp Klubben er for deg som ønsker de beste tilbudene og invitasjoner til våre populære aktiviteter i hagesenteret. Medlemskapet er selvsagt gratis. Du vil motta tilbud fra oss 4-6 ganger i måneden og kan når som helst avslutte medlemskapet.

Registrer deg i dag ved å fylle ut skjemaet under:

Hvilke av våre hagesenter vil du motta tilbud fra?

Klubb Litebilde

Medlemskap i Klubben vil gi deg:

• Eksklusive tilbud på sms, kun for medlemmer
  • De beste tilbudene først
  • Anledning til å benytte tilbud tidligere enn øvrige kunder
  • Nyheter, inspirasjon, tips og råd via nyhetsbrev på e-post
  • Invitasjon til VIP-arrangement med spesiell fordeler